Portfolio

0229-507831

4.1
8 reviews

Service is geen afdeling. Het is een mentaliteit.

MageRepair is een full-service Magento dienstverlener. Je kunt dus bij ons terecht voor al je werkzaamheden met betrekking tot Magento 1 en 2. Of het nu een urgent probleem is, een optimalisatie, een upgrade, installatie van een patch of een volledig nieuwe webwinkel, wij bieden je altijd! een voordelige prijs!

Veel voorkomende werkzaamheden beginnen vaak met een urgent probleem. Je webshop vertoont bijvoorbeeld een error op de voorkant. Of een bepaalde functie werkt niet meer. Zoals een klant kan niet meer bestellen, want de betaalmethodes komen niet meer tevoorschijn. Etc. etc.

Vaak gebeuren deze problemen net op het moment dat je eigen programmeur net even niet bereikbaar is. Wat jou elk gemiste uur jouw omzet kost. Als de nood het hoogst is, dan kom je gewoon bij ons terecht!

Wij garanderen dat je binnen 1 uur, nadat je ons contact formulier hebt ingevuld, een reply ontvangt. ( Zorg wel dat je de optie Service NU selecteert! )

Op dat moment gaat meteen iemand voor je aan de slag. Hoe helderder en uitgebreider je omschrijving van het probleem is, hoe sneller en beter wij je kunnen bijstaan. Onze programmeurs hebben elk een aantal specialisme in Magento systemen. Dit kan zijn JavaScript, Ajax, PHP, MySQL, Trouble shooter of hosting gerelateerde kennis. Geef je bijvoorbeeld aan dat er een probleem is met het afrekenen, dan kan dit betekenen dat we hiervoor de juiste programmeur dienen in te scha kelen. Mocht je niet weten waaraan het ligt, dan zal altijd een programmeur kijken of hij/zij eruit komt en zo niet zal hij/zij zelf zorgen voor de juiste specialist.

MageRepair werkt op een simpele wijze. Op moment dat je ons inschakelt, gaan wij een specialist oproepen. Deze gaat gedurende 1 uur kijken wat het probleem is en waar mogelijk, dit probleem ook direct oplossen binnen dat uur. Mocht dit niet lukken, dan zal hij/zij eerst een inschatting maken van de benodigde tijd welke we nodig hebben om dit probleem op te lossen. Dit zal via een email naar jou gecommuniceerd worden.

Je kunt dan zelf bepalen of dit akkoord is of niet. Indien dit niet akkoord is, krijg je dus alleen de rekening van dat ene uur onderzoekskosten gefactureerd. Ga je wel akkoord, dan zullen wij het ene uur en de ingeschatte uren in rekening brengen/aan je worden gefactureerd. Wij proberen altijd binnen de ingeschatte tijd te blijven.

Mocht er echter om wat voor reden dan ook, toch meer tijd nodig zijn, dan hoor je dit altijd vooraf. Bijvoorbeeld, hebben wij ingeschat dat we 3 uur bezig zijn, echter na 3 uur hebben we hetgeen niet kunnen oplossen, dan zal je altijd (vooraf)een 2e inschatting krijgen van het meerwerk dat evt. nodig is. In de praktijk komt dit zeer zelden voor, slechts in enkele extreme gevallen zal dit gebeuren.

Nadat het werk is afgerond, ontvang je van ons weer een e-mail en tevens het verzoek om alles na te lopen, op werking en of het probleem is verholpen. Nadat je dit gecontroleerd hebt zullen wij de opdracht afsluiten en zal de facturatie geschieden.

Overigens: Onze project manager is een senior Magento gecertificeerd developer, daarnaast hebben wij ook Magento 1 & 2 Gecertificeerde programmeurs.

Hieronder een aantal veel voorkomende problemen welke wij kunnen verhelpen:

Helaas komt het wel eens voor dat je zomaar voor een onverwachte error komt te staan op je website. Als dit gebeurd, dan zie je meestal een log/error nummer. Aan de hand van dit nummer kun je op de server in var/log zien wat het probleem is. Nu zal je dit in de meeste gevallen nog niet verder helpen, echter soms kun je de error kopiëren/plakken in Google en kom je een mogelijke oplossing tegen. Je kunt dit natuurlijk proberen, maar ben er wel van bewust dat Magento geen speeltuin is. Fouten kunnen leiden tot ernstige problemen in het systeem! Mocht je er niet uitkomen of graag professionele hulp wensen, dan staan wij voor je klaar!

Dit is natuurlijk wel heel vervelend en kan een aantal oorzaken hebben. Zaak is wel dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen, het kost je immers omzet. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Hoe meer informatie wij hebben hoe sneller we een oplossing vinden voor je probleem.

Dit is een vaak voorkomend probleem. Helaas kan dit vele oorzaken hebben. Van een index welke moet worden gedraaid, tot een cache welke uitstaat. Maar ook een hack, aanval of een server die gewoon niet optimaal presteert. Feit is dat snelheidsverlies leidt tot lagere conversies. Hoe sneller een site, hoe fijner de bezoeker het vindt! Maar ook zeker Google ( en andere zoekmachines ) zullen je belonen voor een snelle site. Dit door hogere en betere rankings in de zoekmachines. Zorg er dus voor dat je Magento 1 of 2 webshop altijd optimaal presteert.

Hulp nodig? Mail ons en wij zullen je bijstaan met het beste advies!

Inmiddels weten we allemaal dat Magento 1 jvanaf Juni 2020 niet meer ondersteund zal worden door Magento, dat men vindt dat je over moet naar Magento 2. Je kunt je dus afvragen of dit nu noodzakelijk is of niet. Magento is open source en heeft een grote community, waaruit bepaalde bugs en veiligheidsissues werden ontdekt en doorgegeven. Deze werden dan doorgegeven aan Magento, welke een patch beschikbaar stelde en een bekende waarschuwing eruit stuurde.

De verwachting is dus niet dat op/vanaf juni 2020 ineens dit anders zal worden. Nog steeds zal er vanuit de community ondersteuning zijn en zullen er fixes komen. Betekent het dat je nooit over hoeft naar Magento 2? Nee dat denken wij zeker niet. Alleen geeft het je wat minder druk van “het moeten” op een bepaalde datum. Magento 2 is zeker beter en zal de toekomst hebben, allleen heb je wat meer tijd om over te stappen.

Je bent begonnen met het bouwen van je eigen Magento 1 of 2 webshop. Echter, je komt er niet helemaal uit of je hebt er gewoon simpelweg geen tijd voor. Stuur dan gerust de openstaande punten naar ons toe en wij gaan voor je aan de slag. Je krijgt ook hiervan weer netjes vooraf een opgave van de uren, zodat je weet waar je aan toe bent. Geen achteraf issues!

Je hebt een speciale functie nodig in Magento en gezocht naar een bestaande module. Helaas kwam je niets tegen wat voordoet aan je eisen. Wij bouwen ook modules! Dus leg je vraag gerust bij ons neer en wij gaan voor je aan de slag om een module in Magento te maken.

Bijna alle marketplaces hebben een feed nodig om je producten te kunnen verkopen. Of dit nu Google Shopping, Bol.com, Amazon of welke dan ook is, wij hebben altijd wel een passende oplossing voor je!  Mail ons en wij zorgen dat je in no time kan beginnen te verkopen op het platform van jouw keuze.

Als je toe bent om je Magento 1 webshop te migreren naar een Magento 2 webshop, dan kunnen wij je hierbij natuurlijk helpen! Magento 1 overzetten naar Magento 2, is helaas niet een upgrade maar het geheel opnieuw bouwen van je webshop. Voor meer informatie hierover kijk/klik je hier.

Mochten jouw vragen of problemen hier niet tussen staan, dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat we dit niet voor je kunnen oplossen! Elk probleem is te verhelpen! Kortom, mail ons gewoon je probleem en wij gaan voor je aan de slag!