Toegewijde magento webshop partner
modules en extensies

Bent u op zoek naar een toegewijde partner die uw Magento webshop kan bouwen, aanpassen en specialistische modules en extensies kan maken? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Uitgebreide ervaring met Magento

Door onze uitgebreide ervaring met Magento ( ca 550+ webshops opgeleverd ) hebben wij een zeer deskundig team van enkel ervaren Magento developers en designers om ons heen verzameld.

Als onze developers hebben aantoonbare ervaring in het ontwikkelen, implementeren van templates, opzetten en installeren van modules. Dit alles buiten de core bestanden om, zodat ook in de toekomst uw site gewoon een update kan doorstaan.

Aangepaste tarieven

Geen hoge tarieven

Wij rekenen geen toren hoge tarieven en geven vooraf een duidelijke prijs op voor een project.

Altijd een vast contact persoon


Altijd een vast contact persoon welke ook verstand heeft van Magento en de daar bijbehorende modules. Projecten worden duidelijk binnen een van te voren afgesproken tijdframe opgeleverd.

Opgeleverd project met garantie

Dit geheel volgens de door u opgegeven specificaties, alle opgeleverde project en hebben een garantie van 3 maanden op alle bugs.

Advies op maat


Tussentijdse aanpassingen altijd mogelijk in overleg.

24/7 Beschikbaar


Wij hebben geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit en zijn gewoon bereikbaar dus ook ‘s avonds en in de weekenden.

Volgens de wensen van de klant

Bij ons is de klant nog steeds koning en we zullen er alles aan doen om de wensen van de klant zoveel mogelijk te benaderen. Daarnaast staat meedenken en anticiperen op vragen en problemen bovenaan ons lijstje. Wij zullen dus altijd proberen de voor u goedkoopste en beste oplossing te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn en opzoek zijn naar een betrouwbare partner zonder loze beloftes, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.