Wat nu als je een Magento webshop hebt, maar geen hulp

Je kent het wel, je bent begonnen met een Magento webshop en je hebt het aardig voor elkaar. Netjes geïnstalleerd, BTW ingesteld, taal is zelfs goed gelukt en je eerste producten en categorieën zitten er ook al in. Maar dan loop je toch tegen wat probleempjes aan. Je krijgt de verzendkosten niet goed, je orderbevestigingen gaan niet de deur uit of de betaalmodule werkt niet.
Dan is het toch gewoon fijn dat je voor een betaalbaar tarief ( geen € 75,00 of hoger ) terecht kan bij een specialist. Iemand die je net even verder kan helpen met jouw problemen. Zonder dat je startkapitaal meteen opgaat aan een dure programmeur. En nog binnen een paar dagen aan de slag kan (en in de meeste gevallen zelfs nog sneller).

Magento 1 & 2 Hulp

Wij hebben Magento 1 & 2 gecertificeerde programmeurs

 

Wij hebben Magento 1 & 2 gecertificeerde programmeurs. Onze jongens ( en meiden ) hebben bijna elk probleem wel eens gezien. En zo niet dan is de uitdaging alleen maar groter en staan ze paraat voor een snelle en professionele oplossing. Met de jarenlange ervaring die ze hebben duurt het nooit langer dan nodig, dus je shop is sneller online en werkt zodat je eindelijk kan beginnen met verkopen van die producten waar jij in gelooft.

8 webshops draaien met 300.000

Zelf hebben we 8 webshops draaien met 300.000 producten die volledig automatisch geupdate worden en waarbij alles zoveel mogelijk geautomatiseerd is. Van product import, tot orders ( sommige met dropshipping ) bij de leverancier. Tot aan automatisch email systemen en automatisch updates naar klant. Wij staan je dus graag bij om jouw probleem te tackelen en hiervoor een goede en betaalbare oplossing te bedenken en maken.

Magento webshop een uitdaging

Als je al wel een draaiende webshop hebt, maar je loopt aan tegen zaken die anders en/of beter kunnen dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Voor ons is elke Magento webshop een uitdaging. Wil je een speciale functie laten bouwen of heb je advies nodig. Laat het ons gerust weten.

We gaan de webshop bekijken

Heb je een second opinion nodig over een aanpassing op je webshop, of gewoon omdat je er niet zeker van bent dat wat je huidige webbouwer gemaakt heeft? Ook dan kan je natuurlijk gewoon bij ons terecht. Wij zullen zo objectief mogelijk de aanpassingen doorlichten en proberen je een volledig beeld te geven van de werken en eventuele code.

White label partner optie

Als je zelf webshops ontwikkeld en je komt er niet uit of je hebt gewoonweg niet genoeg tijd, ook dan kan je bij ons terecht. Kijk dan eens even op onze white label partner pagina voor de mogelijkheden. Wij zullen je niet teleurstellen en met ruim 550+ Magento webshops op de teller heb je een solide partner aan je zijde met de juiste kennis in huis.

MageRepair is een handelsnaam van Jevy Web Development / Jevy WebShops en bestaat al sinds 2011