Onze Magento diensten

Ons team volgt de laatste trends in de Magento industrie

Wij kennen Magento!

Enkel het hebben van een eCommerce website is tegenwoordig niet meer genoeg voor jouw bedrijf. Juist daarom hebben we extra moeite gedaan om Magento websites te creëren die niet alleen goed presteren maar alsook succesvol converteren. En dit is precies wat van ons een perfecte totaaloplossing voor al jouw Magento eCommerce bedrijfsvereisten maakt. Om zo de gebruikerservaring te verbeteren en tegelijkertijd op het genereren van leads te focussen om jouw bedrijf te laten groeien.

De diensten die wij bieden

Nieuwe functieverbeteringen

We ontwikkelen allerlei nieuwe functionaliteiten om ervoor te zorgen dat je winkel optimaal evolueert en alsmede een vooruitgang boekt met de marketingstrategie van jouw bedrijf.

Algemeen onderhoud

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd voor de handel open is. Dit door middel van services zoals het installeren van beveiligingspatches, bugfixes en routine updates.

Magento migraties

We bieden een Magento gegevensmigratie service waarmee jij jouw website, met een probleemloos en soepel implementatieproces, van Magento 1 naar Magento 2 kunt migreren.

Magento ondersteuning

Of jij jouw Magento website nou door middel van een nieuw thema of het maken van een module wilt verbeteren, of dat je graag voor meerdere sites of talen een ondersteuning wilt, wij kunnen jou daarbij helpen.

Update nu jouw Magento website om je verkopen te stimuleren!

Het bijwerken van jouw Magento website naar de nieuwste versie zorgt voor een stabiele werking en een positieve gebruikerservaring. Dus of jij nu je eCommerce site moet aanpassen om het een facelift te geven of de volledige website wilt upgraden, ons team van deskundige Magento developers staat voor je klaar. Van klanten-, product-, voorraad- en orderbeheer tot marketing en promoties, noem het maar op, wij doen het.

Waarom zou je op Magento willen overstappen?

Magento is open source

Als een open source platform wordt Magento 2 voortdurend geüpgraded en aangepast om een bescherming tegen nieuwe beveiligingsproblemen te bieden. Bovendien, als de grootste community van developers voor het eCommerce platform, ontwikkelt de Magento community extensies, geeft het feedback voor verbeteringen, lost het complexe problemen op, enzovoort.

Step 1
Step 2

Magento maakt een bedrijfsgroei mogelijk

Incrementele kosten zijn voor andere eCommerce platforms veelal een grote uitdaging. Magento stelt jou echter in staat om zoveel functies toe te voegen als dat jij wilt, waarvoor mogelijk enkel vooraf een ontwikkeling voor nodig is, dus zonder doorlopende kosten. En er is tevens geen inkomstenaandeel model.

Magento helpt je om globaal te gaan

Met Magento kun je heel simpel met één enkele login meerdere winkels en websites beheren. Dus als jij een wereldwijde uitbreiding plant, dan kun je met Magento meerdere winkelweergaven met een meertalige ondersteuning maken. Je kunt tevens op één plaats diverse efficiëntie verbeteringen voor alle bestellingen creëren en de centrale database met producten beheren.

Step 3
Step 4

Magento maakt Varnish Cache mogelijk

Developers kunnen bij Magento 2 websites van Varnish Cache gebruikmaken, wat een supersnelle caching technologie is. Het creëert een nauwkeurige kopie van wat er aan de gebruiker weergegeven wordt zodra iemand jouw website voor de eerste keer bezoekt. Het gebruikt die gegevens alsmede om de website bij een volgend bezoek 300 tot 1.000 keer sneller te bedienen.

De sleutel tot succes is automatiseren

Hoe wij bedrijven en ondernemers kunnen helpen

Als jij op zoek bent naar een robuust platform voor het beheren van de supply chain en het ondersteunen van jouw bedrijf, dan kun jij dit vanaf de back-end van jouw Magento website doen en wij kunnen jou daarbij helpen. Wij kunnen met diverse Magento ontwikkelingsdiensten jouw multi-store management, voorraadbeheer, boekhoudsystemen, et cetera ondersteunen. We bieden daarnaast eveneens de tools die er nodig zijn voor het bedienen en onderhouden van je klanten.

Hoe we groothandels kunnen helpen

Magento biedt jou de eCommerce faciliteiten die je nodig hebt, zonder dat jij hierbij jouw tarieven weer hoeft te geven. Hiermee kun je, voor een meer gepersonaliseerd pakket voor elke klant, jouw eigen offerte aanvraag platforms creëren. En we helpen jou daarbij om via de Magento ontwikkelservice  op maat gemaakte lagen voor de distributeurs en retailers te ontwikkelen, die unieke functies omvatten alwaar bepaalde klanten kunnen kopen of het kunnen bekijken.

Waarom voor ons kiezen?

11+ jaar ervaring

Wij zijn al bijna 12 jaar Magento liefhebbers

Een top ondersteuning

Ons team is er voor je om jou te HELPEN.
Jouw zorgen zijn onze zorgen!

Magento 1 & 2

We hebben high end developers met veel kennis van Magento 1 & 2.

Wij werken met een ervaren team van developers

Bij Magento Repair werken we met een team van deskundige Magento developers, die eersteklas Magento websites en andere oplossingen ontwikkelen en beheren, zoals de ontwikkeling van plug-ins en thema’s

Wij bieden een volledige klantenondersteuning

Of jij nu een probleem met jouw Magento website hebt of een ondersteuning van ons voor je website wilt, ons technische ondersteuningsteam is 24×7 beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

We gebruiken de nieuwste technologie

We gebruiken enkel de nieuwste technologieën voor het ontwikkelen en beheren van de Magento websites voor onze klanten. De websites die wij ontwikkelen, voldoen dus aan de laatste marktstandaarden en voldoen evenzo perfect aan jouw eisen.

We handhaven een volledige transparantie

Wanneer we aan de projecten van de klant werken, dan behouden we een volledige transparantie met hen om zo de band sterker te maken. We houden hen, door wekelijkse rapporten te sturen, zodoende van elk detail van het project op de hoogte.

Laat je vraag achter, het is gratis, en laat ons jou helpen!

Vul het onderstaand formulier in en onze specialist neemt dan vervolgens binnen 4 werkuren contact met jou op. Als je bij spoed voor ‘Service NU’ kiest, dan beantwoorden we zelfs binnen een uur!

Overleg met onze experts

Overleg met onze experts

Gebruik hiervoor de Whatsapp functie of stuur ons een e-mail. Als je wilt, kun je ons ook altijd bellen!

Homepage Hero Form