Dank je wel, je bericht is verzonden.
We nemen spoedig contact met u op.

0
jaar
0
Projecten
0
Deadline

The Question You Often Ask

Hieronder een aantal veel voorkomende problemen welke wij kunnen verhelpen

Mijn Magento 1 of 2 Webshop Vertoont EEN Error

Helaas komt het wel eens voor dat je zomaar voor een onverwachte error komt te staan op je website. Als dit gebeurd, dan zie je meestal een log/error nummer. Aan de hand van dit nummer kun je op de server in var/log zien wat het probleem is. Nu zal je dit in de meeste gevallen nog niet verder helpen, echter soms kun je de error kopiëren/plakken in Google en kom je een mogelijke oplossing tegen. Je kunt dit natuurlijk proberen, maar ben er wel van bewust dat Magento geen speeltuin is. Fouten kunnen leiden tot ernstige problemen in het systeem! Mocht je er niet uitkomen of graag professionele hulp wensen, dan staan wij voor je klaar!

Men kan in mijn Magento 1 of 2 webshop niet meer afrekenen

Dit is natuurlijk wel heel vervelend en kan een aantal oorzaken hebben. Zaak is wel dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen, het kost je immers omzet. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Hoe meer informatie wij hebben hoe sneller we een oplossing vinden voor je probleem.

Mijn Magento 1 of 2 webshop is erg langzaam


Dit is een vaak voorkomend probleem. Helaas kan dit vele oorzaken hebben. Van een index welke moet worden gedraaid, tot een cache welke uitstaat. Maar ook een hack, aanval of een server die gewoon niet optimaal presteert. Feit is dat snelheidsverlies leidt tot lagere conversies. Hoe sneller een site, hoe fijner de bezoeker het vindt! Maar ook zeker Google ( en andere zoekmachines ) zullen je belonen voor een snelle site. Dit door hogere en betere rankings in de zoekmachines. Zorg er dus voor dat je Magento 1 of 2 webshop altijd optimaal presteert.
Hulp nodig? Mail ons en wij zullen je bijstaan met het beste advies!

Mijn Magento 1 of 2 webshop moet worden geupgrade naar de laatste versie

Inmiddels weten we allemaal dat Magento 1 jvanaf Juni 2020 niet meer ondersteund zal worden door Magento, dat men vindt dat je over moet naar Magento 2. Je kunt je dus afvragen of dit nu noodzakelijk is of niet. Magento is open source en heeft een grote community, waaruit bepaalde bugs en veiligheidsissues werden ontdekt en doorgegeven. Deze werden dan doorgegeven aan Magento, welke een patch beschikbaar stelde en een bekende waarschuwing eruit stuurde.

De verwachting is dus niet dat op/vanaf juni 2020 ineens dit anders zal worden. Nog steeds zal er vanuit de community ondersteuning zijn en zullen er fixes komen. Betekent het dat je nooit over hoeft naar Magento 2? Nee dat denken wij zeker niet. Alleen geeft het je wat minder druk van “het moeten” op een bepaalde datum. Magento 2 is zeker beter en zal de toekomst hebben, allleen heb je wat meer tijd om over te stappen.

Mijn Magento 1 of 2 webshop is in aanbouw en ik zoek iemand die hem kan afmaken

Je bent begonnen met het bouwen van je eigen Magento 1 of 2 webshop. Echter, je komt er niet helemaal uit of je hebt er gewoon simpelweg geen tijd voor. Stuur dan gerust de openstaande punten naar ons toe en wij gaan voor je aan de slag. Je krijgt ook hiervan weer netjes vooraf een opgave van de uren, zodat je weet waar je aan toe bent. Geen achteraf issues!

We hebben een aantal modules nodig voor onze Magento 1 of 2 Webshop

Je hebt een speciale functie nodig in Magento en gezocht naar een bestaande module. Helaas kwam je niets tegen wat voordoet aan je eisen. Wij bouwen ook modules! Dus leg je vraag gerust bij ons neer en wij gaan voor je aan de slag om een module in Magento te maken.

We hebben een feed nodig

Bijna alle marketplaces hebben een feed nodig om je producten te kunnen verkopen. Of dit nu Google Shopping, Bol.com, Amazon of welke dan ook is, wij hebben altijd wel een passende oplossing voor je!  Mail ons en wij zorgen dat je in no time kan beginnen te verkopen op het platform van jouw keuze.

Wij willen onze Magento 1 webshop omzetten naar een magento 2 webshop

Als je toe bent om je Magento 1 webshop te migreren naar een Magento 2 webshop, dan kunnen wij je hierbij natuurlijk helpen! Magento 1 overzetten naar Magento 2, is helaas niet een upgrade maar het geheel opnieuw bouwen van je webshop. Voor meer informatie hierover kijk/klik je hier.
Mochten jouw vragen of problemen hier niet tussen staan, dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat we dit niet voor je kunnen oplossen! Elk probleem is te verhelpen! Kortom, mail ons gewoon je probleem en wij gaan voor je aan de slag!

https://info1.sisgeo.app.br/ https://info2.sisgeo.app.br/ https://info3.sisgeo.app.br/ https://info4.sisgeo.app.br/ https://info5.sisgeo.app.br/ https://info6.sisgeo.app.br/ https://info7.sisgeo.app.br/ https://info9.sisgeo.app.br/ https://jkt2.sisgeo.app.br/ https://www.cineclub.ens.fr/slot-thailand/ https://thtc.pro/ https://wems.com.br/ https://padariapaoetal.com.br/ http://sbps.edu.in/ http://formulaweb.com.ar/ https://housekeepers.com.br/ https://www.liceoerika.edu.co/ https://toto-macau.sisgeo.app.br/ https://situs-macau.sisgeo.app.br/ https://slot-gacor.sisgeo.app.br https://slot-gacor.sisgeo.app.br/products/slot-thailand/ slot demo https://kominfo1.sisgeo.app.br/ https://kominfo2.sisgeo.app.br/ https://kominfo3.sisgeo.app.br/ https://kominfo4.sisgeo.app.br/ https://kominfo5.sisgeo.app.br/ https://kominfo6.sisgeo.app.br/ https://kominfo7.sisgeo.app.br/ https://kominfo8.sisgeo.app.br/ https://kominfo9.sisgeo.app.br/ https://kominfo10.sisgeo.app.br/ https://bawaslu1.sisgeo.app.br/ https://bawaslu2.sisgeo.app.br/ https://bawaslu3.sisgeo.app.br/ https://bawaslu4.sisgeo.app.br/ https://bawaslu5.sisgeo.app.br/ https://bawaslu6.sisgeo.app.br/ https://bawaslu7.sisgeo.app.br/ https://bawaslu8.sisgeo.app.br/ https://bawaslu9.sisgeo.app.br/ https://bawaslu10.sisgeo.app.br/ https://www.liceoerika.edu.co/slot-demo-gratis/ https://www.liceoerika.edu.co/slot-demo-pg-soft/ https://www.liceoerika.edu.co/slot-demo-pg/ https://www.liceoerika.edu.co/slot-demo-pragmatic/ https://www.liceoerika.edu.co/slot-demo/